Аутсорсинг

Едусофт нуди аутсорсинг услуги за развој на кастимизиран софтвер. Експертизата на нашите развивачи ветува висок квалитет и трошковно ефективен развој на кастимизирана апликација. Ние имаме големо искуство во многу информатички специјалности, вклучувајќи ИТ консалтинг, развој на софтвер, софтверски аутсорсинг, веб решенија, посветен Р&Д, интеграција и одржување на апликации.

Технолошка експертиза

Поседуваме експертиза за развој на софтвер користејќи водечки технологии...