Кариера

Константно сме во потрага по талентирани луѓе кои можат да напредуваат во креативно, динамично опкружување.

Зошто да работите тука?

  • Ќе учите – ние поддржуваме постојано усовршување
  • Ќе бидете горди на вашата работа – техничката совршеност е наша страст
  • Вашиот придонес ќе биде ценет – придонесот на секој се цени и очекува
  • Нема прегради – имаме отворен концепт на нашиот работен и проектен простор
  • Лоцирани сме во центарот на градот

Главните вредности на ЕДУСОФТ

  • Креирајте ја вашата сопствена реалност
  • Рамнотежа помеѓу работата и животот
  • Почит и доверба еден кон друг
  • Одржливост – Бизнис, Заедница, Личен
  • Да се живее брзо – да се соработува, да се прифати промената, да се испорача вредност

Заинтересирани да ни се придружите?

Ве молиме пополнете го формуларот.
Кандидатите кои ги исполнуваат нашите сегашни барања ќе бидат контактирани од секторот за човечки ресурси.