ПРИЛАГОДЕН РАЗВОЈ НА СОФТВЕР

од паметна кастимизација на пред-развојни платформи
до целосен циклус на развој на кастимизиран софтвер

Продолжи

ШТО НИЕ НУДИМЕ

Нашите услуги покриваат целосен циклус на развој и имплементација на софтвер.

Прилагоден развој на софтвер

Вие ни кажувате каков вид на решение ви е потребно, како сакате да работи, кои бизнис процеси сакате да се вклучени за да може ние да изградиме решение токму според вашите барања.

Развој на софтверски продукти

Производното инженерство не е само следење на процеси, туку бара големо искуство и експертиза. Со следење на нашите принципи за успех, ние им помагаме на нашите клиенти во обликувањето на нивната визија и реализирањето на нивната цел.

Аутсорсинг

Ние нудиме аутсорсинг услуги за развој на кастимизиран софтвер. Експертизата на нашите програмери ветува висок квалитет и трошковно ефективен развој на кастимизирани апликации.

Одржување и поддршка

Софтверските компании постојано се соочуваат со предизвици во поддршката и одржувањето на нивните софтверски продукти низ целиот животен циклус на продуктот. Ние на нашите клиенти им обезбедуваме сигурна и високо квалитетна софтверска поддршка и одржување.

ИТ консалтинг

За оние на кои им треба софтвер, првото прашање често пати е дали да купат или да направат кастимизирана софтверска апликација. Ако не сте сигурни, нашите професионални софтверски консултанти ќе ви помогнат околу анализата и прегледот на бизнис процесите.

Управувани услуги

Ние нудиме решенија за управување со услуги за хостирање, безбедност, како и целосен опсег на останати услуги за ИТ поддршка.

ШТО НИЕ НУДИМЕ

Нашите услуги покриваат целосен циклус на развој и имплементација на софтвер.

Прилагоден развој на софтвер

Вие ни кажувате каков вид на решение ви е потребно, како сакате да работи, кои бизнис процеси сакате да се вклучени за да може ние да изградиме решение токму според вашите барања.

Развој на софтверски продукти

Производното инженерство не е само следење на процеси, туку бара големо искуство и експертиза. Со следење на нашите принципи за успех, ние им помагаме на нашите клиенти во обликувањето на нивната визија и реализирањето на нивната цел.

Аутсорсинг

Ние нудиме аутсорсинг услуги за развој на кастимизиран софтвер. Експертизата на нашите програмери ветува висок квалитет и трошковно ефективен развој на кастимизирани апликации.

Одржување и поддршка

Софтверските компании постојано се соочуваат со предизвици во поддршката и одржувањето на нивните софтверски продукти низ целиот животен циклус на продуктот. Ние на нашите клиенти им обезбедуваме сигурна и високо квалитетна софтверска поддршка и одржување.

Технолошки консалтинг

За оние на кои им треба софтвер, првото прашање често пати е дали да купат или да направат кастимизирана софтверска апликација. Ако не сте сигурни, нашите професионални софтверски консултанти ќе ви помогнат околу анализата и прегледот на бизнис процесите.

Управувани услуги

Ние нудиме решенија за управување со услуги за хостирање, безбедност, како и целосен опсег на останати услуги за ИТ поддршка.

+

ГОДИНИ ИСКУСТВО

+

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

+

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

%+

ЗАДРЖУВАЊЕ НА КЛИЕНТОТ

+

ГОДИНИ ИСКУСТВО

+

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

+

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

%+

ЗАДРЖУВАЊЕ НА КЛИЕНТОТ

ИНДУСТРИИ

Нашата компанија поседува силно знаење и искуство во обезбедување на софтверски услуги за следните индустрии:

ИНДУСТРИИ

Финансии

Решенија кои се лесни за користење и дизајнирани да се интегрираат со вашите апликации специфични за индустријата и компанијата, обезбедувајќи финансиска видливост и контрола во реално време кај луѓето, процесите и системите.

Осигурување

Интегрирано софтверско решение за осигурителните компании кое во многу им го олеснува секојдневното работење преку автоматизирање на сите бизнис процеси и овозможувајќи им подобри начини за управување со ресурсите на компанијата.

Ветеринарство

Робустни софтверски решенија, едноставни за користење и грижливо развиени во консултација со експертите по ветеринарство.

Јавен сектор

Сеопфатни софтверски решенија кои се дизајнирани да одговараат на уникатните барања на секоја организација.

Образование

Систем за управување со информации од областа на образованието кој се користи за собирање, интеграција, обработка, одржување и дисеминација на податоци и информации за поддршка при донесувањето одлуки.

Градежништво

Напредни софтверски решенија за градежништво.

ТЕХНОЛОШКА ЕКСПЕРТИЗА

Нудиме експертиза за развој на софтверски решенија користејќи водечки технологии...