Софтвер за ветеринарниот сектор

ЕДУСОФТ е искусен развивач и провајдер на деловен софтвер за управување за ветеринарната индустрија.

Нашиот ветеринарен софтвер се користи во многу ветеринарни ординации и установи.

Успехот на ЕДУСОФТ се базира врз производството на софтвер кој е лесен за користење, функционален и кој ги задоволува сите барања на ветеринарните клиенти. Ова во комбинација со одличен бекап и поддршка го прави нашето решение префериран избор на ветерираните клиенти.

Наши софтверски решенија за ветеринарниот сектор