Softuer për sektorin e veterinarisë

EDUSOFT është zhvillues dhe ofrues me përvojë të softuerëve për menxhim të punës në lëminë e veterinarisë.

Softueri ynë i veterinarisë përdoret në më shumë ordinanca dhe ente të veterinarisë.

Suksesi i EDUSOFT-it mbështetet në prodhimin e softuerit që është i lehtë për përdorim, funksional dhe që i plotësin dhe i kënaq të gjitha kërkesat e klientëve të veterinarisë. Ky kombinim me mbështetje të shkëlqyeshme zgjidhjen tonë e bën zgjidhje të preferuar të klientëve të veterinarisë.

Zgjidhjet tona softuerike për sektorin e veterinarisë